Hirdetés

Főoldal » Üzleti világ » Széles felhasználási területet és sok lehetőséget ígér az úttörő érintőpad

Széles felhasználási területet és sok lehetőséget ígér az úttörő érintőpad

2015. Augusztus 28. 17:16

Sikertörténetet épít egy startup vállalkozás. A nyomásra érzékeny érintőpad nem csak ujjal történő érintésre működik, hanem akár festőecsettel vagy dobverővel is navigálható. Éppen ezért hosszú az a lista, ami az új találmány felhasználási területét írja le.

Fotó: Kickstarter / Sensel Morph

A találmány ereje a variálhatóságában rejlik. Billentyűzetként, midi kontrollerként, digitális festővászonként, tervezőpadként, játékvezérlőként, s még sok egyéb felhasználói felületként működik. A mérnökök, szoftverfejlesztők munkáját is megkönnyítheti az innovatív termék, tekintve, hogy a csatlakoztatási lehetőségek terén sem áll rosszul a "Sensel Morph" névre hallgató érintő.

A felület érzékenységét a húszezer érzékelőpont biztosítja, amelyek egyenként mindössze 1,25 mm nagyságúak. A magas érzékenységi minőség segítheti előkelő piaci státuszba a terméket, hiszen a hasonló darabok használhatósága sokszor a nehéz irányítás, navigálás miatt arat kisebb sikert.

A termék súlya a fél kilogrammot sem éri el, így könnyen mozgatható, jó útitárs lehet akár egy-egy kirándulás, utazás alkalmával is. A népszerűbb operációs rendszerekkel is kompatibilis: Windows, 7/8/10, IOS, Linux, Mac OSx.

Szerző: Gy.Zsolt 

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.