Hirdetés

Főoldal » Üzleti világ » Új verseny kezdődhet az üzleti életben, az átlátszó kijelző feladta a leckét a CES-en

Új verseny kezdődhet az üzleti életben, az átlátszó kijelző feladta a leckét a CES-en

2016. Január 14. 14:31

Záporoznak a CES 2016-on készült videók a közösségi megosztókra, a világ legnagyobb technológiai kiállításán két magyar vállalkozás is bemutatkozott, ahogy azt korábban megírtuk. Az idei CES egyik legnagyobb szenzációja a világsajtót bejárt Panasonic-kijelző, ami egy átlátszó szórakoztatóközpontként mutatkozott be, széleskörű médialehetőségeket kínálva.

Fotó: Flickr / Creative Commons / jm3 / Illusztráció

Az átlátszó kijelző nem új ötlet, évek óta publikálnak a gyártók különféle terveket és prototípusokat, de igazán megnyerő produktummal még aligha lehetett találkozni.

A Panasonic által bemutatott átlátszó kijelző egészen új megoldásnak tűnik, és jól láthatóan megragadta sokak fantáziáját. Akkor ezentúl majd sorban érkeznek az átlátszó okosórák, tv-k, laptopok és így tovább?

A választ csak a márkák vezetői adhatnák meg, mindenesetre érdekes irányt venne a kütyügyártás, ha belépnének az átlátszó kijelzők a piac többi szegmensébe is. Hogy ez kinek jó, kinek felesleges, akár hasznos, azt mindenki maga fogja eldönteni, üzleti szempontból viszont végtelen lehetőségeket hoz a felszínre.

Persze mindenki szívesen látná a saját nappalijában a Panasonic újdonságát, az ára friss termékként bizonyára nem az átlagember pénztárcájához fog igazodni. Kíváncsian várjuk a folytatást.

Szerző: Gy.Zsolt

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.