Hirdetés

Főoldal » Üzleti világ » Üzlet a Holdból - vagy lehet ilyen is egy romantikus ajándék

Üzlet a Holdból - vagy lehet ilyen is egy romantikus ajándék

2015. Szeptember 12. 11:26

Egy népszerű startup vállalkozásról van szó, akik többféle méretre kicsinyítették le a Holdat. Az égitest egy lámpa formájában tárgyiasult, s meglepően élethűre sikeredett.

Fotó: Indiegogo / Luna

 

"Lehozom neked a Holdat" - hangozhat el egy párkapcsolatban a mára már kissé sablanos, ámbár nagyon szép gondolat. Sok üzleti példát lehetne sorakoztatni az elmúlt évek során, hogy miképpen csináltak pénzt magánemberek az űrből, s annak égitestjeiből. Elég csak a híres csillagvásárlós bizniszre gondolni, vagy földterületek megvételére bizonyos égitesteken, bárki megrendelhette magának a neki tetsző "birtokot".

Na de kié az űr? Bonyolult egy jogterület ez. Innen a Földről most bárkié lehet egy darabja. De maga az ötlet nem rossz, sőt! A limitált szériás darabok már el is keltek a támogati lehetőségek között.

A fényforrás az asztal dísze is lehet, egy kreatív berendezése a szobának a kedvenc olvasósarokban. A világítási technika a forgalmazott 7 méretben változik, a nagyobbak halogén izzóval, a legkisebb LED égővel működik.

A Hold hatásairól szóló tanulmányok száma óriási, vizsgálják a valódi, szervezetre gyakorolt hatását, és ugyanúgy a spirituális vonzatait is. Például a a holdciklusok hatással lehetnek az alvási minőségre.

Szerző: Gy.Zsolt 

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.