Hirdetés

Főoldal » Zene » A Szegedi Szabadtéri Játékok sztárfellépője lesz jövőre Paul Potts

A Szegedi Szabadtéri Játékok sztárfellépője lesz jövőre Paul Potts

2015. Október 14. 16:03

Szegedig kell utazniuk jövőre Paul Potts rajongóinak, ha élőben szeretnék látni az énekest. Néhány nappal ezelőtt aláírásával is hitelesítette a világsztár jövő évi magyarországi megjelenését. A Szegedi Szabadtéri Játékok nyitóelőadásán Richard Wagner operájában, A bolygó hollandiban énekel majd a világ egyik legnagyobb felfedezettje.

Fotó: Flickr / CC / GabboT

Paul a Britain's Got Talent című, angol tehetségkutató show-ban lett ismert, de kétségkívül ő maga is hozzájárult ahhoz, hogy ennyire sikeres lehessen maga a televízióműsor is - rajta kívül Susan Boyle volt a legnagyobb meglepetés.

A köztudatba lépés óta több száz koncert a háta mögött

A 8 évvel ezelőtt megjelent közösségi videó ma több mint 141 milliós megtekintéssel robog az interneten. A szerény férfi a mindennapokból - sztárok megjelenését aligha magán viselő - igazán szerethető figurája lett a zenei életnek. Alázatosság a szakma iránt, és természetesen aranyhang. Az öltönyös angol énekes első színpadi megjelenésekor kevesen hittek az építkező sikertörténetben.

"Hogy kik lesznek a partnerei a Dóm téri előadásban, egyelőre nem nyilvános, várhatóan jövő év elején jelentik be a darab koncepcióját és a teljes szereposztást, alkotócsapatot" - írja a szegedma.hu.

Szerző: Gy.Zsolt 

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.