Hirdetés

Főoldal » Zene » Hegedű és szájdob

Hegedű és szájdob

2014. December 17. 12:00

Ha valaki saját stúdiót szeretne berendezni az otthonában, azt viszonylag könnyen megteheti, hiszen a legtöbb stúdiófelszerelés már olcsón hozzáférhető. A zenék ilyen jellegű feldolgozása nem mindig hat pozitívan a zene-piacra, de mindenképpen több tehetség kerülhet ezáltal előtérbe. Összeszedtünk néhány olyan motiváló arcot a videómegosztó oldalakról, akik az interneten "születtek", és új színt adtak a zenehallgatásnak.

Fotó: Flickr / Creative Commons / Grant

 

Peter Lee Johnson

A hegedűs egészen másképpen értelmezte a zenék feldolgozását, és gyakorlatilag az ének dallamát játssza fel egy-egy jobb sláger alapjára. Különleges ötlet egy új zenei forma ilyen jellegű átdolgozása, hiszen kombinálja az élő hangszer fontosságát, a mai modern produkciókkal. Így születhet újjá egy ismert Drake sláger, vagy kerülhet új megvilágításba néhány Katy Perry dal. 

 

Boyce Avenue

Jelenleg talán a világ legnépszerűbb olyan együttese, akik a slágerek feldolgozásából tettek szert az ismeretségre. Joggal! Különlegesség, hogy a rock banda tagjai, mind testvérek. Az általuk előadott dalok olyannyira sikeresek, hogy egyes esetekben visszahozzák az eredeti dalok nézettségi adatait. Youtube-fiókjuk rajongótábora a világ legnagyobbjai közé sorolandó.

 

Mike Tompkins

Énekes-producer, szájdobos, hangutánzó zseni. Minden egyes dalt a saját hangjával épít fel, a legkisebb részletekig, amiket aztán be is mutat. Az londoni zenész saját dalokat is megjelentet, de hírnevét a feldolgozásoknak köszönheti. Videói több, mint 180 milliós össznézettséget számlálnak.

Hirdetés

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.