Hirdetés

Főoldal » Zene » Ilyen minőségben rögzít a mikrofon-világ wifis újonca

Ilyen minőségben rögzít a mikrofon-világ wifis újonca

2015. Június 24. 15:04

Minőségi hangrögzítést ígérnek a Mikme nevet viselő vezeték nélküli mikrofon fejlesztői. Zenészeknek, filmeseknek, bloggereknek, skype-használóknak, újságíróknak és mindenkinek praktikus választás lehet, akik a vezetékek arzenálja nélkül szeretnének hangfelvételt készíteni. Mindezt egyetlen gomb megnyomásával.

Fotó: www.mikme.com 

A Mikme wifi segítségével kapcsolódik okostelefonunkhoz, akár hét órás működést biztosítva. 8 GB méretű memóriája bőven elegendő a felvételek tárolásához, akár 180 órányi anyag megőrzésére képes. A 24bit/96khz felvételi képesség biztosítja a stúdió hangzást, megfelelő minőséget szolgáltatva a zeneszámok készítéséhez. A vezeték nélküli használhatóság megoldja a kábelrengeteg problémáját, s külső erősítőt sem kell a rendszerbe illeszteni, mint a hagyományos XLR kábellel csatlakoztatható mikrofonok esetében. Persze az igazi stúdióminőség kérdése továbbra is nyitva marad, hiszen a megfelelő hangszigetelés megvalósítása, csak stúdió keretein belül lehetséges. 

Fotó: www.mikme.com 

A mikrofonhoz szükséges applikáció még további effekt-lehetőségeket is tartalmaz, s kompatibilis lesz IOS, valamint az Android rendszerű telefonokkal is. Természetesen nem csak egyetlen gomb áll rendelkezésre a mikrofonon, hanem a megszokott módon manuálisan vezérelhetjük a hangerő szintjét, illetve fejlhallgató csatlakozási lehetőséget is kapunk, 3,5 mm-es mini jack csatlakozással.

Aki komolyabban érdeklődik a hangminőséggel kapcsolatban, annak részletes leírással szolgálnak a fejlesztők a projekt oldalán, ami közösségi finanszírozással fut.

Videóban is bemutatják a felvétel minőségét, másik mikrofonnal összehasonlítva.

Forrás: Mikme

Szerző: Gy.Zsolt

Hirdetés

Ajánlott cikkek:

Vissza

motivalodok.hu - Egy jó irány nem visz zsákutcába

© 2019 www.motivalodok.hu - Minden jog fenntartva.